AfzenderRonald, Saskia en Marlies
Datum 7 mei 2010
BerichtHallo Ella en Jan
Wat een superfijn huisje, gastvrije ontvangst en heerlijke week vakantie hebben wij gehad. Lekker druk sociaal programma in onze geboortestreek en nu weer helemaal opgeladen terug naar de 'grote stad'. Marlies zal alle paardjes, kalfjes en lammetjes en het wroeten in het zand wel missen!
groetjes
Ronald, Saskia en Marlies

AfzenderGerard, Esther
Datum 5 april 2010
BerichtBeste familie
Wij hebben enorm genoten van dit Paasweekend. Een erg gastvrij ontvangst met een flesje wijn en lekkere paaseitjes. We hebben heerlijk geslapen in de goede bedden. Een bezoek aan het nationaal monument Kamp Vught was echt de moeite waard (ook met kinderen). Oss en Nijmegen zijn leuk om te 'shoppen'. Heerlijk gegeten bij 'TRIEN' , echt een aanrader!
groeten,
gerard Esther en kinderen

AfzenderJoke en Bernadette
Datum 26 maart 2010
BerichtBeste Ella en Jan
Wat een comfortabel huisje! Met een goede en grote bank en met goede bedden. Het is erg leuk om 's morgens vroeg vanuit je bed naar de paarden te kijken. We hebben genoten van Brabant en haar bewoners. In Den Bosch en Grave hebben we gezellig gewinkeld. Een bezoek aan de papagaaien-opvang in Veldhoven en aan de dierentuin in Overloon kunnen we iedereen aanraden. Kortom, we hebben een hele gezellige week gehad!.
Met vriendelijke groeten,
de zussen Joke en Bernadette

AfzenderHelma, Hans, Teus en Joep
Datum 23 februari 2009
BerichtHallo Ella en Jan
Wij met (schoon) pa van bijna 88 en onze schapendoes Joep hebben een onvergetelijke week gehad. In januari alle dagen zon, een prima accommodatie, lekkere bedden veel gezellige lampen voor de avond. Kortom uitstekend!
Komt daar nog bij, dat wij van de week van onze dochter te horen kregen, dat wij voor de EERSTE keer opa en oma gaan worden! Dat is de volgende fase in ons leven. Dus als wij later terugdenken aan dat nieuws, dan denken wij ook weer aan Erfdijk 28. Het is zeker voor herhaling vatbaar, maar dan waarschijnlijk zonder (schoon)pa. Heel hartelijk bedankt en misschien tot ziens.
Helma, Hans, Teus en Joep

AfzenderHein, Chrisje, Lilian & Henk Loman
Datum 8 februari 2009
BerichtOok dit tweede bezoek was erg plezierig. We komen gewoon nog een keer of wat terug. Dat zegt genoeg!
Hein, Chrisje, Lilian & Henk Loman

AfzenderAdelheid en Resi
Datum 20 februari 2009
BerichtEven een paar daagjes ertussen uit. We hebben hier heerlijk �gelogeerd�. Zeker voor herhaling vatbaar. De leuke, lekkere attenties waren zeer welkom. Dit zeer goed ingerichte, schone huisje zullen we niet snel vergeten. Ella, bedankt voor je warme ontvangst.
Groetjes Adelheid en dochter Resi

AfzenderResi
Datum 20 februari 2009
BerichtIk vond het super leuk. De spelletjes zijn super leuk vooral Triviant. De poezen zijn ook super lief. Jammer dat het al weer zo snel voorbij ging. De gashaard is lekker warm. De paarden naast het huis zijn ook super lief. De twix was ook lekker en de nootjes en chocolade waren ook lekker. De bidon is ook handig. Gelukkig mochten we jullie waterkoker lenen toen die in het huisje kapot was!
Bedankt groetjes Resi

AfzenderBetty, Caroline, Rob, Riny en Ma
Datum 27 december 2009
BerichtWat hebben we het heerlijk gehad. Heerlijk geslapen, geen wekker, lezen, wandelen in het bos, de omgeving, leuke stadjes, de buurpaarden en het uitzicht, Harry Potter (elke avond ��n), alle meiden (3) en Rob boven en Ma haar eigen geweldige kamer beneden, kerstboompje, gelukkig de gaskachel, gezellig gasfornuis, mooi weer, -5 graden ��k in de slaapkamer, lekker wijntje, lieve Jan en Ella, stijlvolle inrichting, grote geweldige oranje pan, citruspers, een groot �we voelen ons thuis� gevoel, kortom een supergeslaagde bijzondere kerst.
Betty, Caroline, Rob, Riny en Ma

AfzenderRowena, Ingeborg, Brenda en Sabine
Datum 30 november 2008
BerichtWe hebben genoten van de gastvrijheid, natuur, eten en de vele boeken. De hoekbank was groot zat.
Met vriendelijke groeten de 4 �jonge meiden�
Rowena, Ingeborg, Brenda en Sabine

Afzenderwilma van den Berg
Datum 27 November 2008 09:56:09 AM
BerichtZondag 23 november

Wij hebben met onze �meidengroep�(5 "oude" studievriendinnen) erg genoten van een weekendje samen in dit fijne huis. De omgeving, de warmte, de gezelligheid en de sfeer maakten dat we binnen de kortste keren ons thuis voelden en eindeloos hebben gepraat over vervlogen tijden, huidige belevenissen en toekomstverwachtingen. We hebben veel gelachen!

Bedankt dat we hier mochten zijn.
De �meiden� uit Nijmegen

AfzenderHenk Loman
Datum 20 October 2008 07:04:42 PM
Bericht14 oktober 2008


Ella en Jan op vakantie in Spanje. Dochter Sarah neemt de honneurs subliem waar. Alle loftuitingen over het onthaal, over het huisje, over de properheid, over het uitzicht et cetera: ze zijn verdiend.

De omgeving hebben wij nog lang niet voldoende onderzocht. Dat krijg je als een zoon verhuist in je herfstvakantie. Oss ligt op een gunstige afstand van Herpen. We komen dus terug en hebben wel in de gaten dat we bijtijds moeten reserveren. De bezetting is hoog en dat is zeer begrijpelijk.

Tot ziens!
Chrisje, Hein, Lilian & Henk Loman
Bergen op Zoom

AfzenderGerben & Irena
Datum 06 September 2008 03:52:05 PM
BerichtWe hadden best langer willen blijven, dat zalige nietsdoen is ons goed bevallen, vooral in dit huis dat van alle gemakken is voorzien met een paar heerlijke bedden. Het weer viel een beetje tegen, maaar aan tafel of op de bank met een stapel tijdschriften is heel prettig als je lekker wilt uitrusten. De eerste 2 dagen hadden we wel lekker weer en toen hebben we genoten van de tuin, gewoon lekker een beetje rollen en spelen in de zon met onze Sietse van 9 maanden.

Bedankt en groeten, Gerben, Irena en Sietse

AfzenderWim en Jos van Haarlem
Datum 31 May 2008 09:47:29 AM
BerichtAangenaam verrast waren wij toen wij hier binnenstapten. Een tafel met lekkere hapjes en in de koelkast een fles ros�. Je voelt je meteen erg welkom. Wat een ruim, gezellig en vooral ook schoon met veel liefde en zorg ingericht huis, met alle gemakken van thuis. Weg waren wij van de romantisch ingerichte slaapkamer met zijn heerlijk bedden van waaruit je zo de natuur in kijkt met grazende paarden en huppelende konijntjes. Heerlijk toeven ook in de tuin waar je in alle rust van je ontbijt kunt genieten. Vele mooie fiets- en wandeltochten gemaakt, leuke vestingstadjes (dorpjes) bekeken en gezellige terrasjes gepikt. Kortom wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug. Vrienden en kennissen zullen wij dit adres van harte aanbevelen. Ella en Jan bedankt

Groetjes Wim en Jos van Haarlem

AfzenderDiana Jacobs.
Datum 07 May 2008 07:18:07 PM
Berichtwij zijn met drie zussen een weekeind op de erfdijk geweest. dit was voor ons een echt feest. we hebben genoten van het huisje de omgeving het eten en vooral ook de zeer gastvrije ontvangst van Ella en haar gezin.
wij kunnen een weekeindje op de erfdijk dan ook zeer aanraden. het was echt een feestje. de zusjes Ine Sija Diana.

AfzenderYolka & Maarten
Datum 25 March 2008 07:40:41 PM
BerichtWat een fijn, schoon en gezellig vakantiehuisje is de Erfdijk !!! Een echte aanrader. Bedankt voor de hartelijke ontvangst de witte wijn smaakte erg goed. Wij hebben echt genoten van het wijdse uitzicht, de rust, de natuur & de privacy.
Omgeving Tips: de afhaalmaaltijden van De Keurvorst in Ravenstein, het bos Herperduin. Groeten uit Goes (Prov. Zeeland) van Yolka, Maarten en Stevie.

AfzenderMartine de Ruiter
Datum 02 March 2008 12:44:47 PM
BerichtWij, 2 vriendinnen die elk 1 kind bij zich hadden, hebben erg genoten in vakantiehuis Erfdijk. De gastvrijheid, het uitzicht en de met zorg ingerichte sfeervolle woning hebben we zeer gewaardeerd. Genoeg te zien en te doen in de omgeving. Kortom, een prima plek om er even helemaal uit te zijn!!
Hartelijke groet,
Martine, Esther, Brecht en Steijn

AfzenderMonique van Geijn
Datum 21 February 2008 12:19:04 PM
BerichtLieve Ella en Jan,
Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe website en referentieboek! Ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt en ik wens jullie er reusachtig veel succes mee! Mochten er in de toekomst nog vernieuwingen nodig zijn, laat maar weten, ik ben er klaar voor!

Veel liefs,
Monique

AfzenderAnnet Rebel en vriendinnen
Datum August 19th 2007 12:03:27 PM
BerichtDag Ella,
We hebben genoten van jullie huisje! Allereerst al van de leuke ontvangst: flesje rose en dan ook nog een bord met heerlijke hapjes omdat we de eerste boekers waren na de herstart. En niet te vergeten de zonnebloemen! Het is erg leuk aankomen op deze manier.
Het huisje is fantastisch: heel gezellig ingericht, lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Je merkt aan alles dat er zorg aan is besteed. Verder een lekkere tuin, een prachtig uitzicht en een heerlijk rustige en mooie omgeving. En een uitgebreide, goed verzorgde documentatiemap over mogelijkheden om de omgeving te verkennen. In alle opzichten dus genieten en beslist een adresje om te onthouden. Vanmorgen heb ik de site al aan een aantal vriendinnen doorgegeven.
Annet Rebel en vriendinnen, 19 augustus 2007

AfzenderJohan en Aline, Jaco en Irene Weij
Datum 25th October 2007 12:02:53 PM
BerichtBeste Ella en Jan,
Ook wij zijn (bijna) lyrisch over de sfeer en ligging van dit knusse vakantieboerderijtje. Het is van alle gemakken voorzien en ontbijten met zo'n mooi uitzicht over een nevelig weiland is voor ons, Randstedelingen, niet vanzelfsprekend.
We hebben een heerlijke herfst midweek gehad! Het verblijf biedt volop ruimte voor vier volwassenen en de aanwezigheid van allerlei audio etc. apparatuur is beslist niet standaard, dus hebben we ook genoten van muziek die we konden luisteren.
Hartelijk dank voor de gastvrijheid, uw adres is zeker het onthouden waard!
Hartelijke groeten,
Johan en Aline, Jaco en Irene Weij uit Zoetermeer,
25 oktober 2007

AfzenderMarijke Bouquet, Willem Schuurman
Datum September 26th 2008 12:02:06 PM
BerichtWat een enorme verantwoording om als eerste gast in dit fraaie boek te mogen schrijven! De kaft past zo mooi bij de gordijnen. (gastenboek in het huisje) De afgelopen dagen hebben we volop genoten van jullie super gezellige vakantiehuisje. Bij aankomst stond er een lekker hapje met drankje klaar en dat was al een hele verrassing. Toen snel de ruimtes bekeken en bewonderd. Jullie �Erfdijk 28� is mooi opgeknapt met volop luxe, waardoor we ons meteen thuis voelden. De omgeving is schitterend en we zijn nog lang niet uitgekeken. We hebben meteen voor de volgende keer geboekt en dat zegt al genoeg. Dank voor jullie gastvrijheid.
Marijke Bouquet, Willem Schuurman, 26 september 2007
Denia- Spanje
Afzender
Datum
Bericht
Afzender
Datum
Bericht
terug naar index